top of page
Kathrine profil.JPG

KATHRINE HAGNES

Kathrine er en utadvent og snill dame med en stor forkjærlighet for dyr. Hun er utdannet helsefagarbeider, og har arbeidet på rehabeliteringssenter frem til hun bestemte seg for å starte sin egne hundebarnehage, også kjent i Steinkjer som Kathrines hundebarnehage. 

Kathrine har vokst opp med hund, og lidenskapen for de firbeinte kom i ung alder. Hun har hele veien hatt fokus på hverdagshunden og brukshunden, og har med årene tilegnet seg stor kunnskap om hund ved å gå en rekke forskjellige kurs.

 

I 2009 tok Kathrine jegerprøven, og naturligvis fulgte jakthunden etter, hvilket nå er en del av hennes hverdag. Kathrine er utannet instruktør via en 1-årig instruktørutdannelse hos Doglife Hundetjenester. Hun er også godkjent rallylydighetsinstruktør via Norsk Rallylydighetsklubb og har i tillegg oppnådd gode resultater med hundene sine.  Kathrine har blant annet 3 utstillingscampioner, 1 ettersøkshund og 2 RL1 tittler.
 

Kathrine har fortsatt et stort fokus på hverdagslydighet. I tillegg trives hun godt med forskjellig spor og søkstrening, samt agilitylek. Hun verdsetter også turer i skog og mark - og trives godt med en aktiv hundehverdag.
 

bottom of page