KATHRINE HAGNES

Kathrine er en utadvent og snill dame med en stor forkjærlighet for dyr. Hun er utdannet helsefagarbeider, og har arbeidet på rehabeliteringssenter frem til hun bestemte seg for å starte sin egne hundebarnehage, også kjent i Steinkjer som Kathrines hundebarnehage. 

Kathrine har vokst opp med hund, og lidenskapen for de firbeinte kom i ung alder. Hun har hele veien hatt fokus på hverdagshunden og brukshunden, og har med årene tilegnet seg stor kunnskap om hund ved å gå en rekke forskjellige kurs.

I 2009 tok Kathrine jegerprøven, og naturligvis fulgte jakthunden etter, hvilket nå er en del av hennes hverdag. Kathrine er utannet instruktør via en 1-årig instruktørutdannelse hos Doglife Hundetjenester. Hun er også godkjent rallylydighetsinstruktør via Norsk Rallylydighetsklubb.

Kathrine har fortsatt et stort fokus på hverdagslydighet. I tillegg trives hun godt med forskjellig spor og søkstrening, samt agilitylek. Hun verdsetter også turer i skog og mark - og trives godt med en aktiv hundehverdag.