top of page

OM OSS

  • Facebook
  • Instagram

Steinkjer Hundesenter ble startet av Kathrine Hagnes i april 2014, da under navnet Kathrines Hundebarnehage. Virksomheten startet i liten skala, men ble etter hvert utvidet til å omfatte blant annet pelsstell og kurstilbud.
Kathrines Hundebarnehage skiftet navn til Steinkjer Hundesenter i 2016 og ble samtidig en underavdeling av Doglife Hundetjenester, et samarbeid som varte inntil våren 2019.

 

I 2017 kom Eli Ringseth inn som allsidig og erfaren instruktør. Eli overtok driften i 2019 og hundesenteret kunne nå tilby både kurs, privattimer, treningsgrupper og valpetester.

Senteret har etter dette knyttet til seg instruktørene Rachel Bruun Vekseth, Siv Anita Wigen og Kaja Skatland, for å dekke etterspørselen etter kurs for hund og eier. Andre instruktører holder også kurs under senterets fane iblant, etter behov og anledning.
Kaja overtok rollen som daglig leder ved inngangen til 2023. Steinkjer Hundesenter er i dag organisert som paraplyvirksomhet og kollegium for instruktørene som er tilknyttet senteret.

 

Trykk gjerne på navn eller bilde for å bli litt kjent med hver instruktør. Her finner du også direkte kontaktinformasjon til hver enkelt.

bottom of page