60710910_10220049538974503_8575734094384

RACHEL BRUUN VEKSETH

Rachel er oppvokst med hund, og har hatt hunder hele livet. Hennes første egne hund var en bearded collie, men fra 1995 har det til enhver tid vært en eller to dobermann i huset, fram til våren 2018.
I 2015 kjøpte hun også sin første pinscher, etter mange års interesse for rasen. For tiden har hun to, tidvis tre pinschere boende hjemme. Pinschere er sporty og allsidige hunder som passer Rachel veldig godt, og hun har et lite oppdrett på rasen under kennelnavnet Pelskling.

 

Rachel er utdannet instruktør via NKK (trinn 1) og sertifisert  instruktør for Røde Kors besøksvenn med hund (BVH). Sistnevnte vil si at hun er en del av Røde Kors sitt nasjonale instruktørteam, som utdanner og godkjenner besøksekvipasjer for oppdrag.

Hun har også deltatt på mange forskjellige kurs gjennom årene og liker å holde seg oppdatert innen flere hundefaglige felt. Spesielle interesser er genetikk, avl og oppdrett, mentalitet, diverse nesearbeid, tur og trekk.

Rachel har dessuten mange års erfaring fra zoobransjen, og dermed har det også blitt et anseelig antall produkt- og ernæringskurs over flere trinn. Hun er selverklært utstyrsfreak, en nokså vanlig "yrkesskade" i bransjen...

Hun sitter ellers som raserepresentant for pinscher i Norsk Pinscherklubb sitt Avlsråd.