top of page
IMG_9106.jpeg

RACHEL BRUUN VEKSETH

Rachel er oppvokst med hund og har levd med hunder hele livet. Hun fikk sin første egne hund, en bearded collie, i 1991 og fra 1995 til 2018 var det også alltid en dobermann eller to i huset. I 2015 kjøpte hun sin første tyske pinscher, etter mange års interesse for rasen. For tiden har hun tre, tidvis fire pinschere boende hjemme og har et lite oppdrett under kennelnavnet Pelskling. Hun har også to godt voksne jakopapegøyer, som bidrar til et livlig hjemmemiljø.

 

Rachel er utdannet NKK-instruktør (trinn 1) og sertifisert instruktør for Røde Kors besøksvenn med hund (BVH). Sistnevnte vil si at hun er en del av Røde Kors sitt nasjonale instruktørteam, som utdanner og godkjenner besøksekvipasjer for oppdrag.

Hun har ellers gjennomført en rekke forskjellige kurs og utdanninger gjennom årene og liker å holde seg oppdatert innen flere hundefaglige felt. Hun har blant annet fullført NKKs Oppdretterskole og er spesielt interessert i genetikk, avl og oppdrett. Andre hundeinteresser er nesearbeid, styrketrening, tur og trekk. Hun er også ofte å treffe på hundeutstillinger med sine pinschere.

 

Rachel har mange års erfaring fra zoobransjen og har i dag sitt virke i Musti Steinkjer.

Hun har hatt ulike verv i flere hundeklubber og er for tiden leder i Norsk Pinscherklubb sitt Avlsråd.

bottom of page